Body2Balance

  Natuurgeneeskundig afslank- en gezondheidscentrum      

           

          info@body2balance.nl                                                            Wil je snel van je overgewicht af?

         tel: 06-83340651                                                             <Klik hier> om je aan te melden


4 tot 6kg

in 2 weken afvallen?

bel of mail ons!

afvallen met shakes

Buikvet kwijtraken met tuïna-massage en acupunctuur is zeer effectief, ook bij versneld afvallen benen, lipoedeem, lymfedrainage, detoxen, cellulitis en voor een rimpelloze en strakke huid lymfedrainage massage hoofddorp

 afvallen met massage alkmaar afvallen met massage haarlem afvallen met massage heerhugowaard afvallen met massage heemstede straight away afvallen


Tuïna-massage therapie is zeer effectief bij overgewicht, vocht- en vetophoping rondom buik, heupen, billen, benen, armen, hals en gezicht, door verbetering van de doorstroom en bloedcirculatie, de hormoonbalans en vetstofwisseling waardoor overtollig vocht en vet snel verdwijnt. 


Tuïna-lypomassage verbetert weefsels waardoor je huid en problemen als cellulitis of allegische huidaandoeningen en ontstekingen als artritis, eczeem en andere oneffenheden snel verberteren met een mooi glanzende en gladde huid als resultaat.


Tuïna wordt ook toegepast bij een lage stofwisseling, stemmingswisselling, hormoonregulatie, vermoeidheid, slaapproblemen, migraine, menstruatie en darmklachten, stress, overgangklachten en bij verhogen van de vruchtbaarheid. 


Verder is Tuïna-lypomassage niet te overtreffen als detoxbehandeling om gifstoffen versneld af te voeren en zorgt voor extra energie en  ontspanning, remt de overgang en veroudering, de huid wordt strakker en gladder met een jonge energieke uitstraling als resultaat!


Een combinatie met acupunctuur en orthomoleculaire voedingstherapie is aan te bevelen en zorgt voor een versterkend en blijvend effect.


Hieronder zie je een voorbeeld van een Tuïna-lypomassage om buikvet te mobiliseren en af te voeren als bodyshape massage behandeling (Shenyang TCM University, China):


Afspraak en info:  06-83340651  |  e-mail: info@body2balance.nl 


Contact via WhatsApp en email: vermeld ook je woonplaats!www.Body2Balance.nl            Copyright © 2021 Body2Balance   KvKnr: 76760383