Tuïna-massage en acupunctuur voor snel, gezond en mooi afvallen, figuurcorrectie en afvallen van billen, heupen, bovenbenen en bovenarmen! Ook voor buik-afvallen en losse huid van buik en benen verstrakken en cellulite vrij maken!


Tuïna-massage is zeer effectief om mee af te vallen en vetophoping rondom buik, bovenbenen, heupen, billen, armen, hals en gezicht te verminderen, door verbetering van de bloedcirculatie, hormoonbalans, doorstroom en vetstofwisseling waardoor overtollig vocht en vet snel verdwijnt. 


Tuïna-massage vemindert lichaamsvet en verbetert weefsels, waardoor problemen als cellulitis, eczeem en andere huidoneffenheden snel verberteren, met een mooi glad en strakke huid als resultaat.


Verder is Tuïna-massage niet te overtreffen als detoxbehandeling om afvalstoffen versneld af te voeren en zorgt voor extra energie en  ontspanning, remt de overgang en veroudering en wordt ingezet bij een slappe huid om de huid te verstevigen.


Een combinatie met acupunctuur en orthomoleculaire voedingstherapie is aan te bevelen  voor een versterkend en blijvend effect. 


Hieronder zie je een voorbeeld van een tuïnamassage om buikvet te veminderen: