Body2Balance

  Natuurgeneeskundig afslank- en gezondheidscentrum      

           

          info@body2balance.nl                                                            Wil je snel van je overgewicht af?

         tel: 06-83340651                                                             <Klik hier> om je aan te melden

Straight away dieet

Body2Balance op


4 tot 6kg

in 2 weken afvallen?

bel of mail ons!

afvallen met shakes


"Tuïna-massage is zeer effectief bij versneld afvallen na zwangerschap, bij lymfedrainage en als detox behandeling voor een rimpelloze en gladde huid"


Tuïna-massage (chinese massage) is zeer effectief bij overgewicht, vocht- en vetophoping rondom buik, heupen, billen, dijbenen, armen, hals en gezicht. Door verbetering van de doorstroom, bloedcirculatie, de hormoonbalans en vetstofwisseling zal overtollig vet en vocht snel afgevoerd worden.

Heb je last van overgewicht of ben je net bevallen en gaat het afvallen moeizaam, neem dan contact op voor een behandeling en advies!


Tuïna-massage verbetert weefselfuncties waardoor je huid en problemen als cellulitis of allegische aandoeningen en ontstekingen als artritis, eczeem en andere oneffenheden snel verberteren met een mooi glanzende en gladde huid als resultaat.


Tuïna wordt ook toegepast bij een lage stofwisseling, stemmingswisselling, hormoonregulatie, vermoeidheid, slaapproblemen, migraine, menstruatie en darmklachten, stress, overgangklachten en bij verbeteren van de vruchtbaarheid.


Verder is Tuïna-massage niet te overtreffen als detoxbehandeling om gifstoffen versneld af te voeren en zorgt voor extra energie en  ontspanning, remt de overgang en veroudering, de huid wordt strakker en gladder met een jonge energieke uitstraling als resultaat!


Een combinatie met acupunctuur zorgt voor een versterkend en blijvend effect.


Hieronder zie je een voorbeeld van een Tuïna-massage om buikvet te mobiliseren in een Chinese universiteitskliniek (Shenyang TCM University).Afspraak en info:  06-83340651  |  e-mail: info@body2balance.nl 

  ooracupunctuur alkmaar afvallen alkmaar

beste dieet om af te vallen en hoe val ik zonder dieet af gratis afvallen, beste dieet om snel af te vallen afvallen heerhugowaard/Alkmaar/haarlem/noorwijk/afvallen met begeleiding afvallen met gratis begeleiding afvallen met acupunctuur alkmaar

Contact via WhatsApp en email: vermeld ook je woonplaats!


www.Body2Balance.nl            Copyright © 2020 Body2Balance   KvKnr: 76760383