Body2Balance

  Natuurgeneeskundig afslank- en gezondheidscentrum      

           

          info@body2balance.nl                                                            Wil je snel van je overgewicht af?

         tel: 06-83340651                                                             <Klik hier> om je aan te melden

Straight away dieet

Body2Balance op


4 tot 6kg

in 2 weken afvallen?

bel of mail ons!

afvallen met shakes


"Tuïna-massage is zeer effectief bij versneld afvallen na zwangerschap, bij lymfedrainage en als detox en om de slappe huid te verstrakken"


Tuïna-massage (chinese massage) is effectief bij afvallen na een bevalling en bij vocht- en vetophoping rondom buik, heupen, billen, dijbenen, armen, hals en gezicht. Door verbetering van de doorstroom, bloedcirculatie, de hormoonbalans en vetstofwisseling zal het overtollig vet en vocht snel afgevoerd worden.


Tuïna-massage verbetert weefselfuncties waardoor een slappe huid na zwangerschap weer kan verstrakken en problemen als cellulite en strea verholpen worden door de speciale huidmassage begeleidt met cupping en guasha behandeltechnieken met een mooi gladde en strakke huid als resultaat.


Tuïna wordt ook toegepast bij een lage stofwisseling, stemmingswisselling, hormoonregulatie, vermoeidheid, slaapproblemen, migraine, menstruatie en darmklachten, stress, overgangklachten en bij verbeteren van de vruchtbaarheid.


Verder is Tuïna-massage niet te overtreffen als detoxbehandeling om gifstoffen versneld af te voeren en zorgt voor extra energie en  ontspanning, remt de overgang en veroudering, de huid wordt strakker en gladder met een jonge energieke uitstraling als resultaat!


Een combinatie met acupunctuur zorgt voor een versterkend en blijvend effect.


Hieronder zie je een voorbeeld van een Tuïna-massage om buikvet te mobiliseren

(Shenyang TCM University, China):


Afspraak en info:  06-83340651  |  e-mail: info@body2balance.nl 


Contact via WhatsApp en email: vermeld ook je woonplaats!www.Body2Balance.nl            Copyright © 2021 Body2Balance   KvKnr: 76760383