afvallen buikvet buik vrouw huid verstrakken gezond afvallen met beste dieet body2balance beste afslankconcept
Afvallen buik. afvallen met acupunctuur en afvallen met beste proteïne dieet afvallen en huid strakker met body2balance
afvallen met medische begeleiding en afvallen met gezond eten acupunctuur en afvallen met bindweefselmassage huidverstrakken

4 tot 6 kilo

in 2 weken afvallen zonder losse slappe huid!

bel of mail ons!

Slank, energiek en perfect in balans!


Overgewicht is één van de oorzaken dat we ons niet goed kunnen voelen, dit is zowel fysiek als mentaal en daarom hebben wij ons gespecialiseerd in gezond afvallen met acupunctuur, tuïna-bindweefselmassage en hoogwaardige dieetvoeding! Bij gezond afvallen onder deskundige begeleiding is een detoxbehandeling tijdens het het afvallen belangrijk om huid, spieren, lever en nieren optimaal en gezond te houden. Dit maakt afvallen bij ons uniek, met oog voor je algehele gezondheid.


...gezond, mooi en strak afvallen met gratis begeleiding is onze focus...


Bij ons kan iedereen afvallen

Heb je moeite met afvallen of wil je snel wat kilo's kwijt? Binnen ons afslankcentrum is veel mogelijk! Wij bieden je de afslankmethode die bij je past. Wil je de diepe oorzaak van je overgewicht aanpakken of als afvallen niet lukt door hormonen na zwangerschap, de overgang of bij stress situaties, dan zit je bij ons als erkend zorgverlener aan het goede adres!


Afvallen met tuïna-massage en acupunctuur  

Wil je mooi afvallen en je esthetisch upgraden met mooie slanke benen, slanke taille en een strakke buik? Met onze afslankbehandelingen volgens de Chinese geneeskunst en uitgekiende dieetproducten kunnen we je snel helpen. Afvallen aan benen, buik en taille en buikvet verliezen is nooit zo makkelijk geweest!


         Rimpels, huidverstrakking en haar-therapie

Het bevorderen van natuurlijke schoonheid  met onze natuurgeneeskundige behandelwijze met acupunctuur, tuïnamassage, cupping, guasha, voedingssupplementen en kruidenextracten om de huid te verstrakken,  rimpels, haaruitval en haarvergrijzing te verminderen voor een frisse jonge uitstraling!


         Gezondheidsbehandelingen

Als erkend zorgaanbieder behandelen wij op natuurlijke wijze gezondheidsklachten waarvoor je voor een vergoeding in aanmerking kunt komen! Dit doen we d.m.v. acupunctuurtuïna-massage en orthomoleculaire voedingsgeneeskunde:


     Denk hierbij aan hooikoorts, hormoonklachten, haaruitval, spanning, stress, hoofdpijn en migraine, slaapproblemen, stemmingswisseling, somberheid, depressie, burn-out, eczeem, psoriasis, artritis, hoge bloeddruk, diabetes type 2 en buikvet afvallen, menstruatie- en overgangsklachten, allergie, darmklachten en PDS,  vermoeidheid, duizeligheid, neuropathie als tintelingen of gevoelloosheid in handen en voeten, chronische vermoeidheid, post -COVID syndroom ook wel long COVID genoemd etc..    

afvallen met beste dieet en beste afslanmethode met body2balance