Body2Balance

  Natuurgeneeskundig afslank- en gezondheidscentrum      

           

          info@body2balance.nl                                                            Wil je snel van je overgewicht af?

         tel: 06-83340651                                                             <Klik hier> om je aan te melden

Tuïna-massage en acupunctuur zijn zeer effectief bij afvallen, figuurcorrectie, afslanken buik en benen, behandeling van lipoedeem en cellulite, detox-behandeling en lymfedrainage


Acupunctuur en tuïna-massage zijn effectief bij vetreductie rondom bovenbenen, heupen, buik, armen, hals en gezicht, door verbetering van de stofwisseling, doorstroom, bloedcirculatie en hormoonbalans zal de vetstofwisseling overtollig vet makkelijk beschikbaar maken voor de verbranding.  


Tuïna-massage verbetert weefselfuncties waardoor je huid en problemen als cellulitis, eczeem en andere oneffenheden snel verberteren met een mooi gladde en strakke huid als resultaat.


Tuïna-massage en acupunctuur balanceren hormonen en emoties waardoor stemmings-wissellingen en depressies afnemen, verminderen vermoeidheid, slaapproblemen, migraine, menstruatie en darmklachten, stress en overgangsklachten, allergie en ontstekingen als artritis en verbeteren de vruchtbaarheid.


Verder is Tuïna-massage niet te overtreffen als detoxbehandeling om te ontgiften en zorgt voor extra energie en ontspanning, remt de overgang en veroudering en de huid wordt strakker en vitaler met een jonge energieke uitstraling als resultaat!


Hieronder zie je een voorbeeld van een Tuïna-lypomassage om buikvet te mobiliseren als bodyshape massagebehandeling in een Chinese universiteitskliniek (Shenyang TCM University).


Afspraak en info:  06-83340651  |  e-mail: info@body2balance.nl 


Contact via WhatsApp en email: vermeld ook je woonplaats!www.Body2Balance.nl            Copyright © 2021 Body2Balance   KvKnr: 76760383