Body2Balance

  Natuurgeneeskundig afslank- en gezondheidscentrum      

           

          info@body2balance.nl                                                            Wil je snel van je overgewicht af?

         tel: 06-83340651                                                             <Klik hier> om je aan te melden

Wil je snel

4 tot 6kg in 2 weken afvallen?

bel of mail ons:


0252-519296

info@Body2Balance.nl"Vetrolletjes bestrijden met Lipo-Cavitatie, als beste alternatief voor liposuctie..."

 

Een van de meest subtiele technieken om plaatselijk overtollig vet te bestrijden is Lipo-cavitatie. Dit is een techniek waarbij geluidsgolven vetcellen op ongewenste plekken leegschudden of vergruizen en zo vetcellen laten verschompelen, met centimers winst tot gevolg. Vet vergruizen met trillingen is pijnloze en aangename manier van afvallen!

 

De behandeling met het Lipo-Cavitatie

Bij het het maken van een afspraak vindt er een intake-gesprek plaats met vragen over uw gezondheid, waarbij ook uw wensen van de te behandelen gebieden aan bod komen, vervolgens kan de behandeling starten. Hierbij wordt de behandelkop van het Cavitatie-systeem op de plekken met het overtollig vet geplaats en geactiveerd: met masserende bewegingen worden de vetcellen leeggeschud. Aansluitend aan de behandeling wordt er een geautomatiseerde lymfedrainage behandeling uitgevoerd om het vrijgekomen vet uit de vetcellen af te voeren.

 

Het is raadzaam om een kuur van minimaal 3 behandelingen te doen, waarbij de Lipo-cavitatie behandelingsduur 20 of 40 minuten is en de lymfe-drainage is standaard 25 minuten en is bij een lipocavitatie gratis.


Als overtollig vet niet gelokaliseerd is maar diffuus over een lichaamsdeel verdeeld is, bijvoorbeeld bij volle benen, dan heeft in eerste instantie de manuele benadering in de vorm van tuïna-massage en acupunctuur i.c.m. met een dieet de voorkeur!


Afspraak en info:  06-83340651  |  e-mail: info@body2balance.nl 

  ooracupunctuur alkmaar afvallen alkmaar

beste dieet om af te vallen en hoe val ik zonder dieet af gratis afvallen, beste dieet om snel af te vallen afvallen heerhugowaard/Alkmaar/haarlem/noorwijk/afvallen met begeleiding afvallen met gratis begeleiding afvallen met acupunctuur alkmaar

Contact via WhatsApp en email: vermeld ook je woonplaats!


www.Body2Balance.nl            Copyright © 2020 Body2Balance   KvKnr: 76760383