Acupunctuur en Tuïna-massage activeren het genezend vermogen, balanceren emoties en hormonen, verhogen de weerstand en energie


Acupunctuur en tuïna-massage zijn zeer effectief bij gezondheidsklachten als migraine, burn-out, slaapproblemen, overgangsklachten, hooikoorts, hormoonklachten, overgewicht, stemmingswisselingen, emoties en depressie, hooikoorts, huidklachten als acné, eczeem,  huidveroudering en cellulitis, darmklachten, allergieën, artritis, verminderde vruchtbaarheid etc.


Hoe werkt acupunctuur en tuïna-massagetherapie

Acupunctuur en tuïna-massage werken via het meridianensysteem. Door activatie van acupunctuurpunten onstaat een energetische werking waarmee het lichaam actief in balans wordt gebracht.


Acupunctuur helpt bij emotionele klachten en 

Bij een disbalans van één of meerdere organen zal je ook last hebben van emotionele klachten behorend bij het orgaan als angst bij nier- een blaasproblemen, depressie bij long- en hartproblem, piekeren bij maag- en darmproblemen etc..

 

Behandeling

Tijdens het intakegesprek wordt ingegaan op de klacht en de mogelijke oorzaak ervan. Gecombineerd met pols en tongdiagnostiek wordt een diagnose met bijbehordende behandeling vastgesteld. Indien nodig worden mindfulness-, leefstijl- en voedingsadviezen volgens orthomoleculaire-voedingstherapie verstrekt.


Vergoedingen door de zorgverzekeraars

Wij zijn erkend als zorgaanbieder en kom je in aanmerking voor vergoedingen bij een aanvullende verzekering.