Acupunctuur en Tuïna-massage helpen bij de overgang, overgewicht, balanceren emoties en hormonen, verhelpen overgangsklachten en stimuleren het afvallen tijdens de overgang


Acupunctuur en tuïna-massage zijn zeer effectief bij de menopauze, premenopauze en perimenopauze en andere klachten als overgewicht, hormoon-klachten, burn-out, slaapproblemen, stemmingswisselingen, emoties en depressie, hooikoorts, huidklachten als acné, eczeem,  huidveroudering en cellulitis, darmklachten, allergieën, artritis, migraine, verminderde vruchtbaarheid etc.


Acupunctuur helpt bij emotionele klachten

Bij een disbalans van één of meerdere organen zal je ook last hebben van emotionele klachten behorend bij het orgaan als angst bij nier- een blaasproblemen, depressie bij long- en hartproblem, piekeren bij maag- en darmproblemen etc..

 

Behandeling

Tijdens het intakegesprek wordt ingegaan op je klachten en de mogelijke oorzaak ervan. Gecombineerd met pols en tongdiagnostiek wordt een diagnose en behandeling vastgesteld. Indien nodig worden mindfulness-, leefstijl- en voedingsadviezen volgens orthomoleculaire-voedingstherapie verstrekt.


Vergoedingen door de zorgverzekeraars

Wij zijn erkend als zorgaanbieder en kom je in aanmerking voor vergoedingen bij een aanvullende verzekering.