afvallen buikvet buik vrouw huid verstrakken gezond afvallen met beste dieet body2balance beste afslankconcept
Afvallen buik. afvallen met acupunctuur en afvallen met beste proteïne dieet afvallen en huid strakker met body2balance
afvallen met medische begeleiding en afvallen met gezond eten acupunctuur en afvallen met bindweefselmassage huidverstrakken

Afvallen met en zonder dieet, plaatselijk afvallen van buik en bovenbenen, de verslapte huid strakker en steviger maken voor strakkere benen, billen, borsten, hals en gezicht. 


Overgewicht is één van de oorzaken dat we ons niet goed kunnen voelen, dit is zowel fysiek als mentaal en daarom hebben wij ons gespecialiseerd in gezond afvallen met acupunctuur, tuïna-afslankmassage, cupping van vetweefsel en hoogwaardige dieetvoeding! Bij gezond afvallen onder begeleiding is een detox- en vetweefsel-behandeling belangrijk om makkelijk en blijvend af te vallen met een gezonde strakke huid en behoud van je spierweefsel! Dit maakt afvallen bij ons uniek, met oog voor je natuurlijke schoonheid en gezondheid.


Bij ons kan iedereen afvallen, ook zonder dieet!

Heb je moeite met afvallen of wil je snel wat kilo's kwijt? Binnen ons afslankcentrum is veel mogelijk! Wij bieden je de afslankmethode die bij je past en wil je de diepe oorzaak van je overgewicht aanpakken, of als afvallen niet lukt door hormonen na zwangerschap of tijdens de overgang, bij stress situaties, dan zit je bij ons als erkend zorgverlener aan het goede adres!


Afvallen met tuïna-massage en acupunctuur  

Wil je mooi afvallen met slanker strakke benen, slankere taille en heupen en een strakkere buik met minder buikvet? Met ons unieke afslankmethoden en hoogwaardige dieetvoeding kunnen we je helpen om gezond en snel af te vallen, ook om buikvet te verliezen!

3 tot 5 kilo

in 2 weken afvallen én een strakkere huid!

bel of mail ons!

afvallen met beste dieet en beste afslanmethode met body2balance