Dunner wordend haar vrouw en haaruitval massage behandeling | Body2Balance.nl
Energetische massage tegen haaruitval | Body2Balance.nl
Energetische behandeling haaruitval | Body2Balance.nl
Haaruitval acupunctuur behandeling | Body2Balance.nl

Haargroei stimuleren met een natuurlijke energetische behandeling. Dunner wordend haar bij vrouwen en haarverlies na de overgang, na zwangerschap of na een stressvolle periode behandelen we door stress weg te nemen, hormonen te balanceren, afvalstoffen te detoxificeren en gebrekkige doorbloeding van je algehele huid, inclusief hoofdhuid en haarfollikels, te verbeteren


Haargroei stimuleren en de kwaliteit van je haar verbeteren en haaruitval tegengaan door acupunctuur, tuïna-massagetherapie, lymfedrainage en orthomoleculaire voedingstherapie, om afvalstoffen versneld af te voeren, stress te verminderen en de doorbloeding van je algehele huid te verhogen. Het algeheel ontgiften en het verbeteren van de doorbloeding van je huid is zeer belangrijk om de huid extra te voeden om de haarfollikels te activeren en haargroei te bevorderen!


Tijdens de intake wordt de oorzaak van je haaruitval of dunner wordend haar doorgesproken, de pols- en tongdiagnostiek uitgevoerd om je lichaamsenergie in beeld te krijgen voor een gepersonaliseerde behandeling!

Praktijk voor bindweefselmassage, acupunctuur, energetische massage en gezond afvallen.

Afspraak inplannen en info: 

06-833 40 651  |  e-mail:  info@body2balance.nl 


Contact via WhatsApp of e-mail:

graag woonplaats en telefoon vermelden!Copyright © 2023 Body2Balance   KvKnr: 76760383