Haaruitval met acupunctuur behandelen: bij vrouwen kan haarverlies een signaal zijn van vervroegde overgang, stress, hormoondisbalans, stapeling van afvalstoffen en matige doorbloeding van de hoofdhuid


Op verzoek van mijn cliënten die last hadden van haaruitval en mij vroegen om een behandeling voor hen uit te werken volgens de Chinese behandelmethodes, heeft in de praktijk goed uitgewerkt doordat er een rem is gekomen op haarverlies en bij een groot deel was er extra haargroei waarneembaar!


Haargroei met acupunctuur herstellen en stimuleren en met tuïna- en orthomoleculaire therapie de haargroei verder activeren . Detox en anti-stress behandeling middels tuïna-massage helpen om haaruitval m.n. op de voorhoofd tegen te gaan door hormonen te balanseren, afvalstoffen met lymfedrainage-technieken af te voeren, stress verlagen én de doorbloeding van de huid versterken om voeding van huid en haar te verbeteren.


Tijdendens de instake zullen we de oorzaak van je haaruitval doorbespreken en de behandeling hierop aanpassen voor een beter resultaat!