4 tot 6 kilo

in 2 weken afvallen zonder losse slappe huid!

bel of mail ons!

afvallen met medische begeleiding en afvallen met gezond eten acupunctuur en afvallen met bindweefselmassage huidverstrakken
Afvallen buik. afvallen met acupunctuur en afvallen met beste proteïne dieet afvallen en huid strakker met body2balance

Afvallen, dieetvoeding, acupunctuur behandeling, cupping en tuïna-bindweefselmassage voor een Slank, energiek en strak lichaam dat perfect in balans is!


Bij ons afslankcentrum en acupunctuurpraktijk

kan je voor zowel gezondheidsklachten als om gezond af te vallen terecht!

Heb je moeite met afvallen door een druk sociaal leven, hormoonverstoringen als insuline-ongevoeligheid en verhoogde zoetbehoefte, waardoor een verhoogd vetopslag ontstaat (buikvet), of zit je tegen de overgang aan waardoor afvallen moeilijker wordt? Wij bieden je het afslankconcept die bij je past om snel en gezond af te vallen en de huid strak en stevig te houden! 


         Gezondheidsbehandelingen

Als erkend zorgaanbieder behandelen wij op een natuurgeneeskundige wijze gezondheidsklachten waarvoor je voor een vergoeding in aanmerking kunt komen! Dit doen we d.m.v. acupunctuurtuïna-massage en orthomoleculaire voedingsgeneeskunde:


     Denk hierbij aan hooikoorts, hormoonklachten, spanning, stress, hoofdpijn en migraine, slaapproblemen, stemmingswisseling, somberheid, depressie, burn-out, eczeem, psoriasis, artritis, hoge bloeddruk, diabetes type 2, menstruatie- en overgangsklachten, allergie, darmklachten, energiegebrek, duizeligheid, neuropathie als tintelingen of gevoelloosheid in handen en voeten etc..