Cosmetische acupunctuur (facial acupuncture) als anti-aging behandeling om gezichtsrimpels te verminderen en gezichtshuid te verstevigen. Cosmetische acupunctuur zorgt voor meer volume in het gezicht en lippen en stimuleert de celvernieuwing om veroudering en rimpels tegen te gaan. Onze behandeling als natuurlijke facelift zorgt voor een strakkere gezichtshuid en verstevigt slap bindweefsel van het gezicht, hals en decolleté.


Rimpels rond de ogen, fronsrimpels, rimpels rondom de mond en bovenlip rimpels en slappe gezichtshuid worden veroorzaakt door stress, vermoeidheid, slaapgebrek, roken, onjuiste huidverzorging, verkeerde voeding en gebrek aan de juiste voedingsstoffen.


Rimpels aan gezicht en hals kunnen met onze behandeltechnieken en ervaring, op natuurlijke wijze, zonder de toxische botox of fillers, met cosmetische acupunctuur, guasha, cupping en bindweefselmassage behandeld worden, voor een mooi en natuurlijk reslutaat.


Voedingssuppletie kan geadviseerd worden bij de oudere huid, voor extra opbouw van elastine en collageenmatrix, voor meer volume en stevigheid van de gezichtshuid, voor een extra liftend effect.