Afvallen van bovenbenen, heupen. billen, buik, borsten en bovenarmen, door vet op de bovenbenen, buikvet en ander ongewenst plaatstelijk vet te verminderen, om afvallen van o.a. buik, bovenbenen en heupen te versnellen!


Plaatselijk afvallen van bovenbenen, buik, borsten, billen, heupen en bovenarmen wordt gerealiseerd door vet  los te masseren, de doorbloeding te verhogen, de vetverbranding te stimuleren en  afvalstoffen en overtollig vocht af te voeren d.m.v. onze unieke behandelcombinatie met tuïna-massage, lymfe-drainage, cupping en acupunctuur om zo plaatselijk afvallen te realiseren.


Ons afslankbehandelconcept en behandeltechnieken met tuïna-bindweefselmassage, deep tissue massage, acupunctuur en cupping zorgt voor versnelde vermindering van lokaal lichaamsvet.


Verder wordt slap bindweefsel en de slappe huid aan de binnenkant van de bovenbenen, billen, buik en borsten verstevigd en strakker gemaakt. Cellulite wordt hierbij  direct mee behandeld en de huid strakker gemaakt voor een mooi slank en strak lichaam.