Body2Balance

  Natuurgeneeskundig afslank- en gezondheidscentrum      

           

          info@body2balance.nl                                                            Wil je snel van je overgewicht af?

         tel: 06-83340651                                                             <Klik hier> om je aan te melden


4 tot 6kg

in 2 weken afvallen?

bel of mail ons!

afvallen met shakes

Straight away dieet

Body2Balance op

Afvallen met acupunctuur en tuïna-massage verbetert je stofwisseling, eetgedrag, hormoon-balans en uitstekend bij plaatselijk afvallen!


Makkelijk afvallen met acupunctuur en tuïna zonder hongergevoel. Deze unieke behandelmethode is gericht om lichaamsvet te activeren t.b.v. de vetverbranding en werkt figuurcorrigerend. Het balanseert emoties, eetbuien, vermindert depressie en de hang naar zoetigheid en verhoogt je energie!

dijbenen

Plaatselijk afslanken met acupunctuur en tuïna-afslankmassage

Vet rondom je buik, billen en heupen zorgt niet alleen voor overgewicht maar ook voor een verstoorde doorstroom en vochtophoping met o.a. meer vetopslag en cellulitis als gevolg. Met acupunctuur en tuïna-massage worden deze gebieden aangepakt waardoor je op de gewenste plekken gaat afvallen.

 

Start van de behandeling

Tijdens het intakegesprek worden je wensen in kaart gebracht, oorzaak van je overgewicht en de behandeling doorgesproken. Persoonlijke begeleiding staat centraal met praktische tips op het gebied van leefstijl, voeding en indien nodig mentale coaching via mindfulness en meditatie-tips t.b.v. een evenwichtig gedrag-, denk- en eetpatroon.

Afspraak en info:  06-83340651  |  e-mail: info@body2balance.nl 


Contact via WhatsApp en email: vermeld ook je woonplaats!www.Body2Balance.nl            Copyright © 2021 Body2Balance   KvKnr: 76760383