Afslank pillen en dieet supplementen om snel af te vallen | Body2Balance.nl

3 tot 5 kilo

in 2 weken afvallen én een strakkere huid!

bel of mail ons!

Afvallen zonder honger en hulp bij eetverslaving en natuurlijke behandeling van gezondheidsklachten met orthomoleculaire therapie en acupunctuur! Ook inzetbaar bij weinig energie, bij  darmklachten, post-Covid klachten, hooikoorts, astma, huidklachten, schimmelinfecties, huidveroudering en haaruitval


Wij verhelpen op natuurlijke wijze gezondheidsklachten met Orthomoleculaire therapie. Vaak hebben klachten een oorzaak in de voeding en leefstijl, waardoor klachten als darmklachten, huidklachten als eczeem, schimmelinfecties en overgewicht kunnen ontstaan.


Natuurlijke behandeling is onze expertise samen met het regulieren van de huidconditie, afvoeren van afvalstoffen (detoxen) en reguleren van hormonen  en de vetstofwisseling.

 

Een combinatie met acupunctuur en tuïna-massage zorgt voor versneld herstel, meer energie en een verbeterd immuunsysteem.

 

Bij je eerste behandelafspraak worden je gezondheidsklachten en behandelplan met je doorgesproken, eventueel aangevuld met leefstijl- en mindfulness adviezen.

Praktijk voor bindweefselmassage, acupunctuur, energetische massage en gezond afvallen.

Afspraak inplannen en info: 

06-833 40 651  |  e-mail:  info@body2balance.nl 


Contact via WhatsApp of e-mail:

graag woonplaats en telefoon vermelden!Copyright © 2023 Body2Balance   KvKnr: 76760383