Haaruitval vrouw natuurlijk behandelen! Haarverlies kan een signaal zijn van stress, vervroegde overgang, hormoondisbalans, stapeling van afvalstoffen, medicijngebruik of matige doorbloeding van de hoofdhuid!


Ons unieke en natuurlijke behandelmethode om haargroei te herstellen en te stimuleren met acupunctuur, orthomoleculaire therapie, detox- en anti-stressbehandeling middels tuïna-massage, is een effectieve behandelmethode om haaruitval tegen te gaan en haargroei te bevorderen.


Onze behandeltechnieken balanceren hormonen, de afvalstoffen met lymfedrainage verneld afvoeren, stress verlagen én de doorbloeding van de huid versterken én voeding van de hoofdhuid en haarfollikel verbeteren voor een actievere haargroei.


Behandeling

De behandeling start met een intake om eventuele oorzaak van haaruitval te achter halen, waarna de pols en tongdiagnostiek wordt uitgevoerd, om de staat van lichaamenergie te achterhalen voor een persoonlijk behandelplan. Verder kan je in aanmerking komen voor een vergoeding in de behandelkosten bij uw zorgverzekeraar.