Body2Balance

  Natuurgeneeskundig afslank- en gezondheidscentrum      

           

          info@body2balance.nl                                                            Wil je snel van je overgewicht af?

         tel: 06-83340651                                                             <Klik hier> om je aan te melden


4 tot 6kg

in 2 weken afvallen?

bel of mail ons!

afvallen met shakes

Straight away dieet

Body2Balance op


...de ultieme vorm van anti-aging voor een mooie jonge egale huid en een strakke body d.m.v. tuïna-massage, cupping, guasha en acupunctuur...


Heb je last van rimpels, cellulite, striae, acné, huidpigmentatie, littekens, slappe huid of wil je meer stevigheid en een strakke buik en benen? Wij lossen het voor je op met onze natuurlijke en holistische lifting-technieken d.m.v. acupunctuur, cupping, guasha en tuïna-massage!


Onze behandelmethode is uniek en holistisch van aard, waarbij het hele lichaam behandeld wordt, met een mooie strakke body en meer energie als resultaat!


Door deze unieke manier van behandelen, uit de traditionele Chinese geneeskunde, ontstaat er meer energie in de weefsels voor regeneratie en verjonging van de huid, de hormoonbalans en de bloedcirculatie verbetert om zo veroudering terug te draaien.


Naast onze exclusieve holistische behandelingen zijn we ook gespecialiseerd in het verwijderen van overpigmentatie, ouderdomsvlekken en overbeharing met IPL-laser behandelingen. 

 Afspraak en info:  06-83340651  |  e-mail: info@body2balance.nl 

  ooracupunctuur alkmaar afvallen alkmaar

beste dieet om af te vallen en hoe val ik zonder dieet af gratis afvallen, beste dieet om snel af te vallen afvallen heerhugowaard/Alkmaar/haarlem/noorwijk/afvallen met begeleiding afvallen met gratis begeleiding afvallen met acupunctuur alkmaar

Contact via WhatsApp en email: vermeld ook je woonplaats!


www.Body2Balance.nl            Copyright © 2020 Body2Balance   KvKnr: 76760383