Body2Balance

  Natuurgeneeskundig afslank- en gezondheidscentrum      

           

          info@body2balance.nl                                                            Wil je snel van je overgewicht af?

         tel: 06-83340651                                                             <Klik hier> om je aan te melden


4 tot 6kg

in 2 weken afvallen?

bel of mail ons!

afvallen met shakes

Straight away dieet

Body2Balance op

Behandeling van de slappe huid, rimpels en cellulite met tuïna-massage, cupping, guasha en acupunctuur, voor een mooie egale en strakke huid!


Last van een slappe huid na afvallen, of na de overgang van rimpels aan hals en gezicht, of cellulite, striae, littekens, of wil je je huid verstrakken na een zwangerschap om de slappe huid van je buik te verstevigen? Wij hebben ons gespecialiseerd in het behandelen van de slappe huid door de huid te verstevigen en te verstrakken met liftende en huidverstrakkende technieken op een natuulijke manier zonder operatie.


Deze verstrakkende huidbehandeling uit de traditionele chinese geneeskunde via tuïna-massage, cupping, guasha en acupunctuur, inclusief cosmetische acpunctuur voor rimpels aan gezicht en hals, is effectief, stressverlagend en prettig om te ondergaan.


Onze behandelmethode is uniek en holistisch van aard, waarbij ook het lichaam behandeld wordt om de huid te ontdoen van afvalstoffen, te voeden en te stimuleren tot celvernieuwing, om het proces van huidverjonging, huid-verstrakking en versteviging te activeren met een mooi en egaal strakke huid en body als resultaat.


...een strakke huid en lichaam en het remmen van veroudering

is onze focus...Afspraak en info:  06-83340651  |  e-mail: info@body2balance.nl 


Contact via WhatsApp en email: vermeld ook je woonplaats!www.Body2Balance.nl            Copyright © 2021 Body2Balance   KvKnr: 76760383