Afvallen tijdens de overgang makkelijk maken en versnellen om buikomvang te verminderen, de slappe huid verstevigen en verstrakken en overgangsklachten op een natuurlijke wijze behandelen!In de overgang en toch afvallen! Acupunctuur en tuïna-afslankmassage zijn effectief bij het afslanken met reductie van buik en buikvet. Hierbij worden ook de hormonen gebalanceerd om overgangsklachten te  verminderen als opvliegers, spanning, onrust en stress, hartkloppingen, nachtzweten,  slaapproblemen, depressie, verlaagd libido, vaginale droogte, haaruitval, verslapte huid, rimpels en huidveroudering.


Oorzaak van overgangsklachten

Bij overgangsklachten speelt de balans tussen de hormonen. Als de verhouding tussen deze hormonen is verstoord, onstaan er lichte tot ernstige overgangsklachten. Met acupunctuur, orthomoleculaire therapie, en bij stress en spanning, aangevuld met tuïna-massage, onstaat er een natuurlijke hormoonregulatie waarmee afvallen makkelijker gaat en overgangklachten sterk afnemen.


De behandeling

Bij het intakegesprek wordt ingegaan op de klachten en behandelwensen, gecombineerd met pols en tongdiagnostiek wordt een diagnose met een bijbehordende behandeling vastgesteld.


Vergoedingen door zorgverzekeraars

Wij zijn een erkend zorgaanbieder waardoor je in aanmerking komt voor vergoedingen bij een aanvullende verzekering.