Body2Balance

  Natuurgeneeskundig afslank- en gezondheidscentrum      

           

          info@body2balance.nl                                                            Wil je snel van je overgewicht af?

         tel: 06-83340651                                                             <Klik hier> om je aan te melden

Overgangsklachten op een natuurlijke manier behandelen met acupunctuur, cupping en tuïna-massage. Deze vormen het beste alternatief voor hormoon-therapie, en vanuit onze ervaringen bij afvallen in de overgang om buikvet te verliezen of als afvallen niet lukt


Acupunctuur en tuïna-massage zijn effectief bij overgangsklachten als opvliegers, spannning en onrust, nachtzweten, hyper-ventilatie en duizeligheid, slaapproblemen, stemmingswisseling, emoties en depressie, haaruitval, slappe huid, rimpels en huidveroudering, laag libido en vaginale droogte en bij een te vroege overgang en verminderde vruchtbaarheid.


Oorzaak overgangsklachten en de natuurlijke behandeling

Bij overgangsklachten speelt de balans tussen de hormonen oestrogeen en progesteron een grote rol. Als de verhouding tussen deze hormonen verstoord is, onstaan er lichte tot ernstige overgangsklachten. Met acupunctuur eventueel aangevuld met orthomoleculaire voedingssuppletie, onstaat er een natuurlijke hormoonregulatie waarmee het lichaam actief zijn hormonen in balans brengt en de overgangsklachten verminderen.


De behandeling

Bij het intakegesprek wordt dieper ingegaan op de klachten en gecombineerd met pols en tongdiagnostiek wordt een diagnose met een bijbehordende behandeling vastgesteld. Indien nodig worden mindfulness-, leefstijl- en voedingsadviezen verstrekt.


Vergoedingen door zorgverzekeraars

Wij zijn een erkend zorgaanbieder waardoor je in aanmerking komt voor vergoedingen bij een aanvullende verzekering.

Afspraak en info:  06-83340651  |  e-mail: info@body2balance.nl 


Contact via WhatsApp en email: vermeld ook je woonplaats!www.Body2Balance.nl            Copyright © 2021 Body2Balance   KvKnr: 76760383