Body2Balance

  Natuurgeneeskundig afslank- en gezondheidscentrum      

           

          info@body2balance.nl                                                            Wil je snel van je overgewicht af?

         tel: 06-83340651                                                             <Klik hier> om je aan te melden

Straight away dieet

Body2Balance op


Afvallen met acupunctuur, tuïna-massage en cupping is effectief bij mooi, strak en gezond afvallen, zonder slappe huid, én wordt ook ingezet voor natuurlijke figuurcorrectie!


Tuïna-massage wordt ingezet voor vetreductie rondom de benen voor optisch lange en strakke benen, bij een slappe huid om te verstrakken, bij vet aan de binnekant bovenbenen en heupen, billen, buik, armen, hals, gezicht, én voor verhoging van de stofwisseling en bloedcirculatie om afvallen te activeren.


Tuïna-massage vemindert onderhuidsvet en verbetert je weefsels waardoor cellulite en andere oneffenheden snel verdwijnen met een mooi gladde en strakke huid als resultaat.


Tuïna massage en acupunctuur balanceert hormonen en stemmingswissellingen, stimuleert het afvallen bij de overgang, vermindert vermoeidheid, slaapproblemen, migraine, menstruatie- en darmklachten, stress, overgangklachten etc.


Verder is Tuïna-massage niet te overtreffen als detoxbehandeling om gifstoffen versneld af te voeren om beter af te vallen!


Hieronder zie je een voorbeeld van een Tuïna massage om buikvet te verminderen als bodyshape massage-behandeling (Shenyang TCM University, China):


Afspraak en info:  06-83340651  |  e-mail: info@body2balance.nl 


Contact via WhatsApp en email: vermeld ook je woonplaats!www.Body2Balance.nl            Copyright © 2021 Body2Balance   KvKnr: 76760383