Gezichtshuid verstevigen en de huid van het gezicht strakker maken zonder operatie én rimpels natuurlijk opvullen zonder fillers met cosmetische acupunctuur ofwel facial acupunctuur en onze ervaringen, om rimpels van het gezicht, hals en decolleté natuurlijk te verminderen en de gezichtshuid te verstevigen en strakker te maken. Onze behandel-techniek stimuleert celvernieuwing en zorgt voor meer energie in het gezicht en extra volume in de lippen!


Rimpels rondom de mond, neusrimpels, bunny lines of hamsterwangen, lachrimpels of kraaienpootjes bij de ogen, fronsrimpels en voorhoofdrimpels, kin en bovenlip rimpels en wallen onder de ogen worden vaak veroorzaakt door de overgang, stress, vermoeidheid, slaapgebrek, roken, onjuiste huidverzorging en gebrek aan de juiste voedingsstoffen.


Een strakker gezicht en rimpels natuurlijke verminderen aan gezicht en hals kunnen, zonder botox of fillers en op natuurlijke wijze met acupunctuur, bindweefselmassage, detox-behandeling, guasha en cupping behandeld worden.


Indien nodig wordt voedingssuppletie toegepast bij de oudere huid, voor extra opbouw van elastine en collageenmatrix, om slap bindweefsel te verstevigen, voor meer volume en stevigheid, met een extra liftend effect!

Praktijk voor bindweefselmassage, acupunctuur, energetische massage en gezond afvallen.

Afspraak inplannen en info: 

06-833 40 651  |  e-mail:  info@body2balance.nl 


Contact via WhatsApp of e-mail:

graag woonplaats en telefoon vermelden!Copyright © 2023 Body2Balance   KvKnr: 76760383