4 tot 6 kilo

in 2 weken afvallen zonder losse slappe huid!

bel of mail ons!

Afvallen met het beste dieet en de lekkerste caloriearme Belgische chocolade als maaltijdvervanger met collageen voor een mooi strakke huid tijdens en na afvallen! 


Door ons jarenlange ervaring met gezond afvallen met maaltijdvervangers hebben wij gekozen voor de beste dieet om af te vallen, die volgens de laatste gezondheidsinzichten zijn ontwikkeld, met perfecte samenstelling, wat essentieel is om snel en gezond af te vallen, met extra aandacht voor spieren en een strakke huid!


De kracht van ons Body2Balance-dieet 

Onze dieetproducten, inclusief dieet chocolade op basis van calorie arme Belgische chocolade, zijn uit onze ervaringen de lekkerste en gebaseerd op hoogwaardig proteïnen met alle vitaminen en mineralen die je nodig hebt, aangevuld met extra collageen voor een mooie strakke huid tijdens het afvallen, én is vrij van kunstmatige stoffen met minder zout voor een gezonde nierfunctie en ook geschikt voor vegetariërs!


Ons dieet is voor iedereen geschikt, ook voor veganisten, waarmee je ca. 2 kg per week kan afvallen, met voldoende variatie! Ook bij het natraject kunnen de dieetproducten als basis dienen voor een heerlijke en complete afslankmaaltijd!


Start vandaag nog!!

Maak snel een afspraak, dan heb je de belangrijkst stap genomen voor een gezonde en een mooi slank en strak lichaam!


...afvallen is nog nooit zo lekker en makkelijk geweest...

coach nutrition dieet maaltijdvervangers