Body2Balance

  Natuurgeneeskundig afslank- en gezondheidscentrum      

           

          info@body2balance.nl                                                            Wil je snel van je overgewicht af?

         tel: 06-83340651                                                             <Klik hier> om je aan te melden

Straight away dieet

Body2Balance op


Afvallen met tuïna-massage en acupunctuur is zeer effectief bij snel en gezond afvallen en figuurcorrectie


Tuïna-massage wordt o.a. ingezet om afvallen en vetreductie rondom benen en heupen te stimuleren voor optisch langere en strakkere benen en bij vet aan de binnekant bovenbenen, billen, buik, armen, hals, gezicht en voor verbetering van de stofwisseling en de bloedcirculatie om afvallen te versnellen.


Tuïna-afslankmassage vemindert onderhuidsvet en verstevigt de huid en andere weefsels door liftende werking voor een strakke body en vermindert cellulite en andere oneffenheden voor een mooi gladde en strakke huid.


Tuïna-massage met acupunctuur verhoogt de stofwissenling, balanceert hormonen en stemmingswissellingen, vermindert vermoeidheid, slaapproblemen, migraine, menstruatie- en darmklachten, stress, overgangklachten, allergie en ontstekingen als artritis, pees- en spierklachten.


Verder is Tuïna-massage niet te overtreffen als detoxbehandeling om gifstoffen versneld af te voeren  voor meer energie en versneld afvallen!


Hieronder zie je een voorbeeld van een Tuïna-massage om buikvet te verminderen als bodyshape massagebehandeling (Shenyang TCM University, China):


Afspraak en info:  06-83340651  |  e-mail: info@body2balance.nl 


Contact via WhatsApp en email: vermeld ook je woonplaats!www.Body2Balance.nl            Copyright © 2021 Body2Balance   KvKnr: 76760383