Afvallen na zwangerschap én slappe huid en slap bindweefsel verstevigen, voor een slanke platte buik, slanke heupen, strakkere billen en bovenbenen, met een mooi strak lijf als resultaat!


Door onze ervaring met gezond en snel afvallen, bieden wij passende hulp bij afvallen na zwangerschap, zodat je snel prettig voelt in een mooi slank lichaam.


Met onze energetische behandelingen en massagetechnieken uit de Chinese geneeskunst, behandelen we overtollig vet, slap bindweefsel, slappe huid en de aanwezige cellulite aan en verhogen we de vetstofwisseling, om strak en snel af te vallen. Ook je haartuitval na zwangerschap pakken we aan d.m.v. acupunctuur en afvoer van afvalstoffen en hormoonregulatie bij een te trage schilklier.


Acupunctuur, acupressuur en tuïna-massage worden naast het afvallen, ook ingezet bij behandeling van buik-, borstweefsel- en darmklachten na zwangerschap en verhelpen verzakkingen en perineum klachten na een bevalling, verminderen spanning, stress en slaapproblemen, verlichten zwangerschaps-depressie en herstellen libido en de vruchtbaarheid.