Body2Balance

  Natuurgeneeskundig afslank- en gezondheidscentrum      

           

          info@body2balance.nl                                                            Wil je snel van je overgewicht af?

         tel: 06-83340651                                                             <Klik hier> om je aan te melden


"Tuïna-massage en acupunctuur zijn zeer effectief bij afvallen en figuurcorrectie, voor afslanken buik en benen, effectief bij cellulitis, detoxen en lymfedrainage"


Tuïna-massage wordt ingezet voor vetreductie rondom bovenbenen, heupen, buik, armen, hals, gezicht en verbetering van de doorstroom en de bloedcirculatie.


Tuïna vemindert onderhuidsvet en verbetert weefselfuncties waardoor je huid, cellulitis en andere oneffenheden snel verberteren met een mooi gladde huid als resultaat.


Tuïna-massage en acupunctuur balanceert hormonen en stemmingswissellingen, vermindert vermoeidheid, slaapproblemen, migraine, menstruatie- en darmklachten, stress, overgangklachten, allegische reacties en ontstekingen als artritis, pees- en spierklachten.


Verder is Tuïna-massage niet te overtreffen als detoxbehandeling om gifstoffen versneld af te voeren en zorgt voor extra energie!


Hieronder zie je een voorbeeld van een Tuïna-lypomassage om buikvet te mobiliseren als bodyshape massagebehandeling in een Chinese universiteitskliniek (Shenyang TCM University).Afspraak en info:  06-83340651  |  e-mail: info@body2balance.nl 

  ooracupunctuur alkmaar afvallen alkmaar

beste dieet om af te vallen en hoe val ik zonder dieet af gratis afvallen, beste dieet om snel af te vallen afvallen heerhugowaard/Alkmaar/haarlem/noorwijk/afvallen met begeleiding afvallen met gratis begeleiding afvallen met acupunctuur alkmaar

Contact via WhatsApp en email: vermeld ook je woonplaats!


www.Body2Balance.nl            Copyright © 2020 Body2Balance   KvKnr: 76760383