Afvallen zonder dieet | Body2Balance.nl
Afvallen zonder dieet en afvallen met acupunctuur | Body2Balance.nl
afvallen met acupunctuur

3 tot 5 kilo

in 2 weken afvallen zonder dieet!

bel of mail ons!

Afvallen zonder dieet | Body2Balance.nl

Afvallen zonder dieet en afvallen zonder sporten incl. afslanken met een strakke huid en stevig bindweefsel, voor een slanke strakke buik, strakkere bovenbenen en slanke heupen!


Overgewicht is één van de oorzaken dat we ons niet goed kunnen voelen, dit is zowel fysiek als mentaal en daarom hebben wij ons gespecialiseerd in gezond afvallen met acupunctuur, tuïna-diepweefselmassage, cupping om makkelijker zonder dieet te kunnen afvallen! Dit maakt afvallen bij ons uniek, met oog voor je algehele gezondheid en vitaliteit.


Bij ons kan iedereen afvallen!

Heb je moeite met afvallen of wil je snel kilo's kwijt? Wij bieden je de afslankmethode die bij je past, inclusief het strakker maken van de slappe huid.


Afvallen met acupunctuur, tuïna-deep tissue massage en bindweefselmassage Met onze behandelingen kun je snel en  makkelijker zonder dieet afvallen en je slap bindweefsel en de slappe huid verstevigen, zodat je zonder moeite kunt afvallen, met een slanke buik, heupen en strakkere bovenbenen, voor een mooi slank en strak lijf als resultaat!