Detox massage voor beste leverreiniging en huid zuiveren van binnenuit.
Lever reinigen en afvallen via detox massage.

De beste manier om je lichaam te detoxen en je lever te ontgiften is een detox massage, waarbij ook je lymfeklieren met massage gereinigd worden!


Detox massage i.c.m. bindweefsel-massage en lymfedrainage is een natuurlijke manier om je lever, bindweefsel en huid te reinigen en gezond af te vallen. Hierbij is het optimaliseren van je netwerk van lymfeklieren, samen met je lever en nieren belangrijk, voor het optimaal uitscheiden van afvalstoffen.


Tijdens onze behandelingen worden verschillen soorten massage uitgevoerd, eventueel i.c.m. acupunctuur, om je organen te stimuleren bij de verwerking en afvoer van gifstoffen en overtollig vocht.


Onze massages vinden hun oorsprong in de Chinese geneeskunst voor afvallen, ontgiften en verstevigen van weefsels en vinden plaats d.m.v. tuïna-massage, cupping-massage, bamboe-massage, deep tissue massage, lymfedrainage, bindweefsel-massage en acupunctuur.


Naast het detoxen, verstevigen we ook je gezichtshuid, je hals, bovenarmen, bovenbenen, billen, heupen en buik. Bij ons kan je zo op een natuurlijk manier én zonder operatie, over een mooi strak en cellulitis-vrij lichaam beschikken óók na je 40ste en 50ste!

Praktijk voor bindweefselmassage, acupunctuur, energetische massage en gezond afvallen.

Afspraak inplannen en info: 

06-833 40 651  |  e-mail:  info@body2balance.nl 


Contact via WhatsApp of e-mail:

graag woonplaats en telefoon vermelden!Copyright © 2023 Body2Balance   KvKnr: 76760383