afvallen buikvet buik vrouw huid verstrakken gezond afvallen met beste dieet body2balance beste afslankconcept
Afvallen buik. afvallen met acupunctuur en afvallen met beste proteïne dieet afvallen en huid strakker met body2balance
afvallen met medische begeleiding en afvallen met gezond eten acupunctuur en afvallen met bindweefselmassage huidverstrakken

Slank, energiek en perfect in balans!


Overgewicht is één van de oorzaken dat we ons niet goed kunnen voelen, dit is zowel fysiek als mentaal en daarom hebben wij ons gespecialiseerd in gezond afvallen met acupunctuur, tuïna-bindweefselmassage en hoogwaardige dieetvoeding! Bij gezond afvallen onder deskundige begeleiding is een detoxbehandeling tijdens het het afvallen belangrijk om huid, spieren, lever en nieren optimaal en gezond te houden. Dit maakt afvallen bij ons uniek, met oog voor je algehele gezondheid.


...gezond, mooi en strak afvallen met gratis begeleiding is onze focus...


Bij ons kan iedereen afvallen

Heb je moeite met afvallen of wil je snel wat kilo's kwijt? Binnen ons afslankcentrum is veel mogelijk! Wij bieden je het afslankconcept die bij je past. Wil je de diepe oorzaak van je overgewicht aanpakken of als afvallen niet lukt door hormoonverstoringen, zoals bij de overgang, dan zit je bij ons als een erkend zorgaanbieder aan het goede adres!


Afvallen met tuïna-massage en acupunctuur  

Wil je mooi afvallen en je esthetisch upgraden met mooie slanke benen, slanke taille en een strakke buik? Met onze afslankbehandelingen volgens de Chinese geneeskunst en uitgekiende dieetproducten kunnen we je snel helpen. Afvallen aan benen, buik en taille en buikvet verliezen is nooit zo makkelijk geweest!


         Rimpels-, haar- en huidbehandeling?

Het bevorderen van natuurlijke schoonheid doen wij zowel van binnen als van buiten met onze natuurgeneeskundige behandelwijze met cosmetische acupunctuur, tuïnamassage, cupping en guasha. Als extra ondersteuning gebruiken wij voedingssupplementen en kruidenextracten om de huid te verstrakken,  rimpels en haaruitval sterk te verminderen.


         Gezondheidsbehandelingen

Als erkend zorgaanbieder behandelen wij op een natuurgeneeskundige wijze gezondheidsklachten waarvoor je voor een vergoeding in aanmerking kunt komen! Dit doen we d.m.v. acupunctuurtuïna-massage en orthomoleculaire voedingsgeneeskunde:


     Denk hierbij aan hooikoorts, hormoonklachten, haaruitval, spanning, stress, hoofdpijn en migraine, slaapproblemen, stemmingswisseling, somberheid, depressie, burn-out, eczeem, psoriasis, artritis, hoge bloeddruk, diabetes type 2, menstruatie- en overgangsklachten, allergie, darmklachten en PDS,  vermoeidheid, duizeligheid, neuropathie als tintelingen of gevoelloosheid in handen en voeten etc..    

4 tot 6 kilo

in 2 weken afvallen zonder losse slappe huid!

bel of mail ons!

afvallen met beste dieet en beste afslanmethode met body2balance