Therapie om af te vallen en behandeling om huid strak te krijgen | Body2Balance.nl
Acupunctuur voor afvallen | Body2Balance.nl
Behandeling acupunctuur om af te vallen | Body2Balance.nl
Afvallen bovenbenen en heupen en de slappe huid en bindweefsel verstevigen | Body2Balance.nl

Wij helpen je graag met afvallen met onze behandelcombinatie, die je makkelijker en sneller laat afvallen en je huid en bindweefsel versterkt en verstevigt, voor een slank en strak lichaam.


Onze behandelingen voor afvallen zijn gebaseerd op acupunctuur en tuïna-massagetherapie, om het lichaam aan te zetten tot vetverbranding en afvoer van overtollig vocht en afvalstoffen, waarbij de slappe huid en bindweefsel wordt verstevigd en strakker gemaakt, voor een mooi slank en strak lichaam.


Het activeren van het vetweefsel, balanceren van hormonen en de eetlust reguleren vindt plaats met acupunctuur, cupping-massage, bamboe-massage en deep tissue massage, om overtollig vet los te masseren, de vetverbranding te verhogen, de huidspanning te verbeteren en het verstevigen van slap bindweefsel voor een strakkere huid, strakke buik, strakkere bovenbenen, billen en heupen.


Onze behandeltechnieken activeren ook de lymfedrainage, waardoor overtollig vocht en afvalstoffen direct afgevoerd worden om het afvallen verder te versnellen en je gezondheid te verbeteren.

Praktijk voor bindweefselmassage, acupunctuur, energetische massage en gezond afvallen.

Afspraak inplannen en info: 

06-833 40 651  |  e-mail:  info@body2balance.nl 


Contact via WhatsApp of e-mail:

graag woonplaats en telefoon vermelden!Copyright © 2023 Body2Balance   KvKnr: 76760383