Afvallen met huip en begeleiding voor afvallen zonder sporten, afvallen bovenbenen |Body2Balance.nl
Buik. afvallen met acupunctuur en afvallen met beste proteïne dieet
afvallen met begeleiding en afvallen met hulp afvallen met massage

3 tot 5 kilo

in 2 weken afvallen én een strakkere huid!

bel of mail ons!

Afvallen, stakkere huid, energiek en perfect in balans!


Overgewicht is één van de oorzaken dat we ons niet goed kunnen voelen, dit is zowel fysiek als mentaal en daarom hebben wij ons gespecialiseerd in gezond afvallen met acupunctuur, tuïna-bindweefselmassage en hoogwaardige dieetvoeding! Wij vinden het belangrijk om de huid, spieren, lever en nieren optimaal en gezond te houden tijdens het afvallen. Dit maakt afvallen bij ons uniek, met oog voor je algehele gezondheid.


Bij ons kan echt iedereen afvallen

Heb je moeite met afvallen of wil je snel wat kilo's kwijt? Binnen ons afslankcentrum bieden wij de afslankmethode die bij je past! Wil je de diepe oorzaak van je overgewicht aanpakken of als afvallen niet lukt door hormonen,na zwangerschap, de overgang of bij stress situaties, dan zit je bij ons als erkend zorgverlener ook aan het goede adres!


Afvallen met tuïna-bindweefselmassage en acupunctuur  

Wil je mooi strak afvallen en jezelf upgraden met mooie slanke benen, slanke taille en een strakkere buik? Met onze afslankbehandelingen en uitgekiende dieetproducten kunnen we je snel helpen. Afvallen aan benen, buik en taille en buikvet verliezen om snel van je buikje af te komen is nooit zo makkelijk geweest!


         Gezondheidsbehandelingen

Als erkend zorgaanbieder behandelen wij ook op natuurlijke wijze gezondheidsklachten, waarvoor je voor een vergoeding in aanmerking kunt komen! Dit doen we d.m.v. acupunctuurtuïna-massagetherapie en orthomoleculaire voedingsgeneeskunde.

afvallen met beste dieet en beste afslanmethode met body2balance
Praktijk voor bindweefselmassage, acupunctuur, energetische massage en gezond afvallen.

Afspraak inplannen en info: 

06-833 40 651  |  e-mail:  info@body2balance.nl 


Contact via WhatsApp of e-mail:

graag woonplaats en telefoon vermelden!Copyright © 2023 Body2Balance   KvKnr: 76760383