afvallen zonder dieet | Body2Balance.nl
Afvallen buik en afvallen zonder dieet met acupunctuur
afvallen met Rachid Fathi en afvallen met hulp en medische begeleiding

Afvallen zonder dieet en afvallen van buik, heupen, bovenbenen én de slappe huid met slap bindweefsel strakker en steviger maken voor slankere strakkere benen, billen, buik en hals.


Overgewicht is één van de oorzaken dat we ons niet goed kunnen voelen, dit is zowel fysiek als mentaal en daarom hebben wij ons gespecialiseerd in gezond afvallen met acupunctuur, tuïna-afslankmassage, cupping van vetweefsel en hoogwaardige dieetvoeding! Uit onze ervaringern bij afvallen met hulp en onder begeleiding is detoxen, vetweefsel- en bindweefsel-behandeling belangrijk om makkelijker af te vallen, met een mooie strakkere huid en steviger bindweefsel, met behoud van je spiermassa! Dit maakt afvallen bij ons uniek, met oog voor je algehele gezondheid.


Bij ons kan iedereen afvallen, ook zonder dieet!

Heb je moeite met afvallen of wil je snel wat kilo's kwijt? Binnen ons afslankcentrum is veel mogelijk! Wij bieden je de afslankmethode die bij je past en wil je de diepe oorzaak van je overgewicht aanpakken, of als afvallen niet lukt door hormonen na zwangerschap of tijdens de overgang, bij stress situaties, dan zit je bij ons als erkend zorgverlener aan het goede adres

3 tot 5 kilo

in 2 weken afvallen én een strakkere huid!

bel of mail ons!