Afvallen zonder dieet, afvallen met acupunctuur hoofddorp-hillegom | Body2Balance.nl
Afvallen met acupunctuur | Body2Balance.nl
Acupunctuur en afvallen buik en buikvet verliezen vrouw

3 tot 5 kilo

in 2 weken afvallen zonder losse slappe huid!

Slap bindweefsel bovenbenen verstevigen | Body2Balance.nl

Afvallen met acupunctuur en bindweefselmassage is onze specialiteit om snel en gezond afvallen te realiseren en perfect in balans te komen!


Overgewicht is één van de oorzaken dat we ons niet goed kunnen voelen, dit is zowel fysiek als mentaal, daarom hebben wij ons gespecialiseerd in gezond en snel afvallen met acupunctuur, tuïna-afslankmassage en cupping van buikvet. 


Met en zonder dieet afvallen!

Heb je moeite met afvallen of wil je snel kilo's kwijt? Binnen ons afslankcentrum bieden wij je dé afslankmethode die bij je past! Wil je de diepe oorzaak van je overgewicht aanpakken, of als afvallen niet lukt, door hormoon-disbalans na zwangerschap, tijdens de overgang of bij stress, dan zit je bij ons als erkend zorgverlener aan het goede adres!


Afvallen met tuïna-massage en acupunctuur  

Wil je afvallen met slanker en strakkere benen, en een strakkere buik met minder buikvet? Met ons unieke afslankmethoden uit de Chinese geneeskunst kunnen we je direct helpen!


         Slap bindweefsel en huid verstrakken

Heb je last van een slappe huid of slap bindweefsel aan binnenkant bovenbenen, slappe billen en heupen of een slappe buik, of  huidproblemen als cellulite of striae? Met tuïna-bindweefselmassage, cupping, guasha, acupunctuur en orthomoleculaire therapie verstrakken we de huid en verhelpen we je huidproblemen.

Praktijk voor bindweefselmassage, acupunctuur, energetische massage en gezond afvallen.

Afspraak inplannen en info: 

06-833 40 651  |  e-mail:  info@body2balance.nl 


Contact via WhatsApp of e-mail:

graag woonplaats en telefoon vermelden!Copyright © 2023 Body2Balance   KvKnr: 76760383